Verkkokauppa Olio Oy pravilnik o zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje, kako se vaši osebni podatki zbirajo, uporabljajo in delijo, ko obiščete ali opravite nakup s Pandafeet.si (v nadaljevanju ”spletna stran”)

Registrano ime
Pandafeet.si Online shranjevanje podatkovne baze strank

Imetnik registra
Verkkokauppa Olio Oy
Ainontie 3B
28370 PORI
FINSKA
+358400410204
support@pandafeet.com

Kontaktna oseba za zadeve v zvezi z registrom:
Tero Multisilta
Ainontie 3B
28370 PORI
FINSKA
+358400410204
support@pandafeet.com

Osebne Informacije, Ki Jih Zbiramo
Ko obiščete spletno stran, ta samodejno zbira določene podatke o vaši napravi, vključno z informacijami o vašem spletnem brskalniku, IP naslov, časovni pas in nekateri piškotki, ki so nameščeni v vaši napravi. Ko brskate po spletnem mestu, zbiramo informacije o posameznih spletnih straneh ali izdelkih, ki si jih oglejujete, katera spletna mesta ali iskalne poizvedbe so vas poslale na naše spletno mesto in informacije o tem, kako uporabljate spletno stran. Te samodejno zbrane podatke omenjamo kot ”Podatke o napravi”.

Podatke o napravi zbiramo s pomočjo naslednjih tehnologij:

– “Piškotki” so podatkovne datoteke, nameščene na vaši napravi ali računalniku in pogosto vključujejo anonimni enolični identifikator. Če želite izvedeti več o piškotkih in kako jih onemogočiti, obiščite spletno mesto http://www.allaboutcookies.org

– “Datotečni zapis” sledi dejanjem, ki se zgodijo na spletnem mestu, in zbira podatke, vključno z vašim IP naslovom, vrsto brskalnika, ponudnikom internetnih storitev, strani za sklicevanje / izstop in datumske / časovne žige.

Ko opravite nakup ali poskušate opraviti nakup preko spletne strani, od vas zberemo nekatere podatke, vključno z vašim imenom, naslovom za izstavitev računa, naslovom za dostavo, informacijami o plačilu, e-poštnim naslovom in telefonsko številko. Te podatke omenjamo kot “Podatke o naročilu”.

Ko v tem pravilniku govorimo o “Osebnih podatkih” govorimo o podatkih o napravi in podatkih o naročilu.

Pravna Podlaga Za Zbiranje In Shranjevanje Osebnih Podatkov
Med postopkom naročanja stranka sprejema pogoje in določila, ki Pandafeet.si omogočajo, da zbira in hrani osebne podatke o strankah.

Kako Uporabljamo Vaše Osebne Informacije?
Podatke o naročilu na splošno zbiramo za to, da bi izpolnili vsa naročila, ki so bila podana preko naše spletne strani (vključno z obdelavo vaših podatkov o plačilu, razporeditvijo za pošiljanje in zagotavljanjem računov in / ali potrdil naročila).
Poleg tega podatke o naročilu uporabljamo tudi za:
Komunicirajte z vami
Preverjanje naših naročil za morebitna tveganja ali goljufije

Podatke o napravi zbiramo, da nam pomagajo pri preverjanjih morebitnih nevarnosti in goljufije (zlasti vaš naslov IP) in na splošno za izboljšanje in optimizacijo naše spletne strani (na primer z ustvarjanjem analitike o tem, kako naše stranke brskajo in komunicirajo z spletno stranjo in za oceno uspeha naših marketinških in oglaševalskih akcij).

Viri Podatkov
Podatke v registru kupcev dajejo stranke tako, da izpolnijo polja osebnih podatkov na strani naročila.

Delitev Vaših Osebnih Podatkov
Vaše osebne podatke delimo z tretjimi osebami, da lahko obdelamo vaša plačila in dostavimo naročene izdelke.
Med postopkom naročila se vsi ali del vaših osebnih podatkov prenesejo v vaš izbran sistem plačilnih procesorjev.
Obdelovalci plačil so:
Stripe (Stripe Payments Europe, Ltd.)
Paypal (PayPal, Inc.)
Sofort (Klarna Group)
iDeal (iDEAL BV)
Bancontact/ Mister Cash (Bancontact-MisterCash NV/SA)
Paytrail (Paytrail Oyj)
Bitpay (BitPay, Inc.)
Trustly (Trustly Group AB)

Za potrebe dostave se lahko vaši osebni podatki delijo z:
Finnish Post (Posti Group Oyj)

Končno lahko vaše osebne podatke delimo tudi takrat, kadar je to potrebno, v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi, da se odzovemo na sodni poziv, nalog za poizvedbe ali drug zakoniti zahtevek za informacije, ki ga prejmemo, ali, da kako drugače zaščitimo svoje pravice.

Ne Sledi
Potrebno je vedeti, da ne spreminjamo podatkov o zbiranju in uporabi naših spletnih strani, ko s strani vašega brskalnika vidimo signal »Ne sledi«.

Vaše Pravice
Če ste evropski rezident, imate pravico dostopa do osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, in tega, da se vaši osebni podatki popravijo, posodobijo ali izbrišejo. Če želite uveljaviti to pravico, se obrnite na nas preko kontaktnih informacij, navedenih na koncu dokumenta.

Poleg tega je potrebno vedeti, da če ste evropski prebivalec obdelujemo vaše podatke zato, da bi izpolnili pogodbe, ki jih morda imamo z vami (na primer, če oddate naročilo preko spletne strani) ali, da kako drugače sledimo našim zakonitim poslovnim interesom, navedenim zgoraj. Upoštevajte tudi, da se lahko vaši podatki prenesejo izven Evrope.

Shranjevanje Podatkov
Ko oddate naročilo preko spletne strani, bomo vaše podatke o naročilih ohranili v naših evidencah, razen če in dokler ne zaprosite, da izbrišemo te podatke.
Vaše podatke hranimo na spletnih strežnikih največ 1 leto, v varnostnih kopijah podatkov pa največ do 5 let.

Varnost
Vsi osebni podatki so zavarovani z ustreznimi ukrepi. Samo pooblaščeni zaposleni v podjetju Verkkokauppa Olio Oy si lahko ogledajo in obdelujejo osebne podatke.

Mladoletniki
Spletna stran ni namenjena osebam, mlajšim od 16 let.

Spremebe
To politiko zasebnosti občasno posodabljamo, da je ta odraz, na primer, sprememb v naši praksi ali zaradi drugih operativnih, pravnih ali regulativnih razlogov.

Kontaktirajte Nas
Če želite več informacij o naših postopkih ohranjanja zasebnosti, če imate vprašanja ali želite vložiti pritožbo, se obrnite na nas po elektronski pošti na naslov support@pandafeet.com ali po pošti na spodaj naveden naslov:

Verkkokauppa Olio Oy
Ainontie 3B
28370 PORI
FINSKA