Pravila in pogoji

Predstavitev
Spletna stran Pandafeet.si je v lasti in upravljanju finske družbe “VERKKOKAUPPA OLIO OY”. Z oddajo naročila se strinjate s temi pogoji. Ti pogoji veljajo za kupce iz Slovenije, kupci iz drugih držav pa si oglejte angleško različico.

1. Načini plačila in Cene
Vse cene na Pandafeet.si so v EUR in vključujejo 24% finskega DDV.
Pandafeet.si omogoča več različnih načinov plačila, ki se razlikujejo glede na državo. Spodaj si lahko ogledate načine plačila, ki ga omogočamo kupcem iz Slovenije. Naročila se obdelujejo le po uspešnem plačilu.

1.1 Kreditna Kartica Visa / Mastercard / Amex (Stripe Payments Europe, Ltd. (“Stripe”)),
Kupci lahko svoja naročila plačajo s kreditnimi karticami Visa, MasterCard in American Express.

1.2 Paypal
Kupci lahko svoja naročila plačajo s sredstvi na Paypal računu ali kreditnimi karticami ali debetnimi karticami Visa, MasterCard, American Express in Discover.

1.3 Neposredna bančna transakcija SEPA
Po zaključku vašega naročila, boste prejeli podatke o bančnem računu za ročno bančno nakazilo. Celotni znesek boste plačali v evrih. Prosimo, vnesite številko vašega naročila v okence sporočilo bančnega nakazila.
Upoštevajte tudi, da bo vaše naročilo odposlano šele po potrditvi plačila, ročno bančno nakazilo pa lahko čas obdelave podaljša za 1-2 dodatna delovna dneva.

1.4 Bitpay
Bitpay ponuja takojšnja Bitcoin plačila. Po vašem končanem naročilu boste preusmerjeni na spletno stran Bitpay, kjer boste svoje naročilo plačali v bitcoine valuti.

2. Dostava
Vsa naročila bodo dostavljena brezplačno v standardnih kuvertah brez kod sledenja. Če želite, da je vaše naročilo poslano s sledenjem ali želite uporabiti drug način pošiljanja, nas prosim obvestite o tem pred naročanjem.

2.1 Čas dostave
Dobavni rok za Slovenijo je navadno 2-5 delovnih dni. Prosimo, upoštevajte, da so navedeni dobavni roki zgolj ocene, ki temeljijo na rezultatih raziskav in ti časovni okviri niso zagotovljeni. V posameznih primerih so lahko dobavni roki daljši. Prosimo, počakajte še nekaj dodatnih dni, preden nas kontaktirate glede ne prejema naročila.

2.2 Poškodovana in manjkajoča naročila
Če se izdelki poškodujejo med prevozom, se takoj obrnite na nas. Za manjkajoča naročila, prosimo počakajte nekaj dni po pričakovanem datumu dostave, preden se obrnete na nas. Vrnjena naročila zaradi napačnega ali neveljavnega naslova bodo povrnjena, brez stroškov provizije in poštnine.

3. Podpora za stranke
Pandafeet.si ponuja podporo za stranke preko kontaktnega obrazca, e-pošte, telefona in SMS sporočil. Podpora za kupce je na voljo v angleščini in finščini. Z naročilom se strinjate, da se boste obračali z vprašanji na podporo za stranke, kot je na primer vračilo artikla, bodisi v angleščini ali v finščini.

 4. Pravilnik o zasebnosti 
“Verkkokauppa Olio Oy” je podjetje, ki upravlja spletno stran Pandafeet.si.
Da bi lahko obdelali in odposlali vaša naročila, moramo shraniti nekatere vaše osebne podatke.
Nobeni osebni podatki, ki nam jih posredujete, vključuje in podobno z vašim imenom, naslovom, telefonsko številko, e-poštnim naslovom in IP naslovom ne bodo objavljeni, prodani ali predani kakršnim koli subjektom ali posameznikom zunaj Verkkokauppa Olio Oy.
Vsa plačila so obdelani z zunanjimi spletnimi stranmi in brez informacij o kreditnih karticah, bančnem računu ali katerih koli drugih finančnih informacij, ki jih hrani Verkkokauppa Olio Oy.
Ko se strinjate s pogoji in določili, se strinjate tudi s tem, da lahko Verkkokauppa Olio Oy shranjuje in obdeluje vaše osebne podatke.

4.1 Zunanjih spletnih strani.
Verkkokauppa Olio Oy ne odgovarja za vsebino zunanjih spletnih strani. Svetujemo vam, da preberete pravilnik o zasebnosti zunanjih spletnih strani pred razkritjem osebnih podatkov.

 4.2 Piškotki 
“Piškotek” je majhna podatkovna besedilna datoteka, ki se nahaja v vašem brskalniku in omogoča Verkkokauppa Olio Oy, da vas prepoznajo vsakič, ko obiščete to spletno mesto (prilagajanje itd). Piškotki sami ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov, prav tako pa Verkkokauppa Olio Oy ne uporablja piškotkov za zbiranje osebnih podatkov.

4.3 Ne pozabite na tveganja kadarkoli uporabljate internet
Medtem ko se po svojih najboljših močeh trudimo zaščititi vaše osebne podatke, ne moremo zagotoviti varnosti vseh informacij, ki jih posredujete na Verkkokauppa Olio Oy, prav tako ste sami odgovorni za ohranjanje tajnosti gesel ali drugih informacij o računu. Poleg tega imajo druge internetne strani ali storitve, ki so lahko dostopne preko Verkkokauppa Olio Oy ločene podatke in prakse zasebnosti neodvisne od nas in zato zavračamo kakršno koli odgovornost glede njihove pravilnike in ukrepe.
Prosimo, obrnite se neposredno na tiste prodajalce in ostale, če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z njihovim pravilnikom zasebnosti.

5. Pravilnik o postopku vračila
Stranka ima pravico do odpovedi naročila in vrnitve nerabljenega proizvoda za polno vračilo plačila, minus stroški pošiljanja. Vračilo je potrebno opraviti v 14 dneh od prejema naročila. Kontaktirajte nas za več informacij vračanja.

6. Odgovornost
Verkkokauppa Olio Oy ne odgovarja za morebitno škodo, povzročeno neposredno ali posredno s katerim koli drugim proizvodom ali osebo, ki izhaja iz uporabe proizvodov, ki jim prodajamo.
Uporaba dodatne zaščitne opreme ne zagotavlja zaščito pred poškodbami.

7. Veljavna zakonodaja in spori
Verkkokauppa Olio Oy deluje v skladu z zakoni, ki veljajo na Finskem. Vsi spori, ki jih ni mogoče rešiti sporazumno, se rešujejo na okrožnem sodišču Pori, Finska.