Pravilnik o zasebnosti

“Verkkokauppa Olio Oy” je podjetje, ki upravlja spletno stran Pandafeet.si.
Da bi lahko obdelali in odposlali vaša naročila, moramo shraniti nekatere vaše osebne podatke.
Nobeni osebni podatki, ki nam jih posredujete, vključuje in podobno z vašim imenom, naslovom, telefonsko številko, e-poštnim naslovom in IP naslovom ne bodo objavljeni, prodani ali predani kakršnim koli subjektom ali posameznikom zunaj Verkkokauppa Olio Oy.
Vsa plačila so obdelani z zunanjimi spletnimi stranmi in brez informacij o kreditnih karticah, bančnem računu ali katerih koli drugih finančnih informacij, ki jih hrani Verkkokauppa Olio Oy.

Zunanjih spletnih strani
Verkkokauppa Olio Oy ne odgovarja za vsebino zunanjih spletnih strani. Svetujemo vam, da preberete pravilnik o zasebnosti zunanjih spletnih strani pred razkritjem osebnih podatkov.

Piškotki 
“Piškotek” je majhna podatkovna besedilna datoteka, ki se nahaja v vašem brskalniku in omogoča Verkkokauppa Olio Oy, da vas prepoznajo vsakič, ko obiščete to spletno mesto (prilagajanje itd). Piškotki sami ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov, prav tako pa Verkkokauppa Olio Oy ne uporablja piškotkov za zbiranje osebnih podatkov.

Ne pozabite na tveganja kadarkoli uporabljate internet
Medtem ko se po svojih najboljših močeh trudimo zaščititi vaše osebne podatke, ne moremo zagotoviti varnosti vseh informacij, ki jih posredujete na Verkkokauppa Olio Oy, prav tako ste sami odgovorni za ohranjanje tajnosti gesel ali drugih informacij o računu. Poleg tega imajo druge internetne strani ali storitve, ki so lahko dostopne preko Verkkokauppa Olio Oy ločene podatke in prakse zasebnosti neodvisne od nas in zato zavračamo kakršno koli odgovornost glede njihove pravilnike in ukrepe.
Prosimo, obrnite se neposredno na tiste prodajalce in ostale, če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z njihovim pravilnikom zasebnosti.